Контакт

Контактирајте не

Емаил

info@thecube.mk

Pirates & Coming home

+389 75 374 330, Skopje City Mall

Harry Potter & Lost Symphony

+389 75 374 330, Skopje City Mall

Indiana Jones & Saw

+389 72 266 672, Анкарска 23, локал 14

Dexter & The Evil Mansion

+389 72 260 041, Адолф Циборовски 6а

Контакт за организирање на
родендени и team building

+389 70 264 598

Follow us

Контакт на телефон само по 12:00 часот.
Ве молиме за контакт пред 12:00 часот да ја користите нашата електронска пошта(email).

Captcha