The Evil Mansion

Една зимска ноќ, Вие и Вашите пријатели си одите накај дома, после вечерно дружење. Патот ве води покрај напуштена куќа која се наоѓа на ул. Мерлин , каде случајно слушате детски глас и смеење. Имајќи во предвид дека е доцна во ноќта, решавате да проверите што се случува во куќата. Штом ќе влезете, надворешната врата глатко се затвара, и со тоа сте заглавени во куќата на Луси, и мора да ја играте нејзината игра. Ако изгубите, Луси победува и како награда ја добива Вашата душа. Решете ја клетвата, излезете за 70 минути од оваа хорор соба.

Собата е достапна само на англиски јазик!
Само за возрасни! Не се препорачува за луѓе кои имаат пејсмејкер или епилепсија. Во собата има стробоскоп трепкач.
Локација: Адолф Циборовски 6a
Контакт: +389 72 260 041

2-6

Особи

70

Минути

Тежина