Board Games

Board Game е игра која се игра така што се поместуваат или додаваат елементи на карта. Може да ја играт двајца или повеќе учесници. Учесниците мора да играат заедно и тимски како би ја завршиле играта. Играњето на овие игри е одличен начин да го поминете времето во друштво на исто-мисленици.

Исто така, ова се одлични игри за вежба на вашите мозоци. Постојано мора да правите стратегии и да бидете многу трпеливи.

Она што е сигурно е дека играњето Board Games ќе ве направи да се чувствувате возбудено, авантуристички и храбро.


Board Games цени

Пакет Цена
4 особи + 4 пијалоци 500 денари
6 особи + 6 пијалоци 750 денари


Посетете ги Funko Pop и Board Games шоповите во The Cube во Skopje City Mall и купете си некоја од најновите колекционерски Funko Pop фигури или некоја од највозбудливите Board Games.