Специјални понуди

Тестирајте ги вашите вештини со уникатен и забавен Team Building или прославете ги вашите родендени на незаборавен начин во Тhe Cube Escape Room!


ДО 10 ИГРАЧИ 9 000 MKD 2 соби Нeограничен број безалкохолни пијалаци Користење на просторот на The Cube за прослава 90 мин Контактирај нѐ
11 – 20 ИГРАЧИ 15 500 MKD 4 соби + Board games Нeограничен број безалкохолни пијалаци Користење на просторот на The Cube за прослава 90 мин Контактирај нѐ
ЗАКУП НА ЦЕЛ ПРОСТОР 30 000 MKD 8 соби + 20 места за Board Games Нeограничен број безалкохолни пијалаци Користење на просторот на The Cube за прослава 150 мин Контактирај нѐ
Понудите важат за The Cube Escape Room во Skopje City Mall.
Понуда 2: дозволено е пречекорување на максималниот број на играчи за најмногу 3 лица со доплата од 1.000 денари по лице.
За собите Saw, Indianа Jones, The Evil Mansion и Dexter важат само понудите 1 и 2.