Indiana Jones and the Temple of Doom

Според легендата, хиндуистичката божица Шива му дала на Санкара свети камења. Овие камења биле полни со највредните дијаманти, кои можат да бидат откриени само ако сите камења бидат собрани заедно. Голем број истражувачи се обиделе да ги откријат, но ниту еден кој заминал на таква потрага не се вратил од планината Калиса. Сега е ваш ред и вие имате нешто вредно: записи и траги кои ги оставиле најдобрите истражувачи! Дали ќе успеете да ги соберете камењата и да ја уништите светата клетва на Шива, пред да ве стигне судбината на претходните истражувачи?

Собата е достапна само на англиски јазик!
Локација: Анкарска 23, локал 14
Контакт: +389 72 266 672

2-6

Особи

60

Минути

Тежина