Saw

Вие сте група „жртви“ кои се заробени во соба полна смртоносни стапици поставени од сериски убиец. Тој смета дека вие не го заслужувате животот кој го живеете. Единствениот начин да бидете спасени е да му докажете дека заслужувате втора шанса. Трудејќи се да избегате, ќе се соочите со најпримитивни инстинкти за преживување. Треба да ги решите сите загатки кои убиецот ги има поставено специјално за вас. Дали ќе успеете?

Собата е достапна само на англиски јазик!
Само за возрасни! Не се препорачува за луѓе кои имаат пејсмејкер или епилепсија.
 
Локација: Анкарска 23, локал 14
Контакт: +389 72 266 672

2-5

Особи

60

Минути

Тежина

Saw ROOM

SCOREBOARD

Тим Време Поени
1 Minions 00:36:25 0
2 Riddlers 00:45:18 0
3 team todor 00:55:31 0
4 Raketa 00:57:24 0
5 Mek 01:00:00 0
6 Team X 01:00:00 0
7 Balkanci 01:00:00 0
8 3x3 01:00:00 0
9 Babushi 01:00:00 0
10 team ? 01:00:00 0
11 Amigos 01:00:00 0
12 XXL 01:00:00 0