Dexter

Вие сте тим на независни детективи во Мајами. После темелна истрага, вие дојдовте до заклучок дека дека Декстер Морган е примарен осомничен за серија на брутални убиства на криминалци, кои никогаш не биле казнети од државата. За да го докажете Вашето тврдење, потребно ви е да го најдете последниот доказ со кој Декстер ќе може да биде осуден. Вие имате 60 минути да го најдете тој доказ и да го ставите Декстер зад решетки.

Собата е достапна само на англиски јазик!
Локација: Адолф Циборовски 6a
Контакт: +389 72 260 041

2-5

Особи

60

Минути

Тежина